[Home] [Levensverzekeringen] [Pensioenverzekeringen] [Flexibel Spaarpensioenplan]

Meer informatie

Flexibel Spaarpensioen Plan (FSP)

Wat is het Flexibel Spaarpensioen Plan (FSP)?
Het FSP is een aanvullende verzekering op de Algemene Pensioenverzekering Self Reliance (APSR). Het FSP is naast de aanvullende verzekering op de APSR ook prima geschikt voor degenen die al een pensioenverzekering hebben bij een andere verzekeraar.

Met het FSP kunt u ervoor kiezen om een aanvullende pensioenuitkering te ontvangen wanneer u met pensioen gaat. Partner/wezen- en invaliditeitspensioen zijn hierin optioneel, waardoor u meer ruimte heeft om uw pensioen naar wens af te sluiten. Ook is het mogelijk om een partnerpensioen hieraan toe te voegen. Bij overlijden ontvangt uw uw achtergebleven partner een pensioenuitkering.

Het Self Reliance Flexibel Spaarpensioen Plan.
Genoeg tijd voor de leuke dingen in het leven.

Uw vragen en/of opmerkingen kunt u e-mailen naar leven@self-reliance.sr. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen via de centrale telefoonnummers 472582/474182/474446 op toestel 302.

Self Reliance informeert u over wijzigingen en veranderingen
Tijdens de looptijd van het FSP kunnen er veranderingen optreden door wijzigingen die u doorgeeft, een wetswijziging, etc. Deze veranderingen kunnen invloed hebben op uw pensioenuitkering. U kunt erop rekenen dat wij u op de hoogte houden van de gevolgen van veranderingen die voor u belangrijk zijn.

Overige informatie

Belangrijk!!!!
Lees altijd de polisvoorwaarden van de verzekering die u afsluit goed door. Daarin staan belangrijke gegevens over o.a. de dekking en standaard uitsluitingen.

Wilt u een suggestie, compliment en/of aanbeveling doorgeven? Bent u niet tevreden? Meld het ons via het meldingenformulier of bel naar de afdeling.  

 

Community

 

Formulieren

 

Contact ons

 

Algemeen

 

Reclame

 

Aanvraagformulieren

 

Melding doorgeven

 

Vacatures

 

 

 

 

 

Adresgegevens

 

Jaarverslagen

 

 

 

 

 

Contact ons

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2015 NV Self Reliance Alle rechten voorbehouden. Nadruk zonder toestemming van Self Reliance verzekeringen is verboden.

Disclaimer