[Home] [Over Self Reliance] [Vacatures]

Vacatures

Meer informatie

Self Reliance is een Surinaamse verzekeringsmaatschappij en behoort tot ťťn van de snelst groeiende financiŽle instellingen in Suriname, met een sterke internationale oriŽntatie en een stevige lokale marktpositie. Onze medewerkers vormen een weerspiegeling van onze samenleving. Mensen met diverse nationaliteiten, opleidingsniveau’s en sociaalculturele achtergronden. Hierdoor kunnen we onze dienstverlening en producten beter afstemmen op onze klanten.

Werken bij Self Reliance betekent nog beter worden in wat u doet. Wij werken graag met gedreven mensen die beschikken over een goede dosis humor en de juiste team spirit. Uw ambities vertalen wij in opleiding- en trainingsmogelijkheden. Daarnaast bieden wij een aantrekkelijk salaris en goede secundaire voorzieningen.

Bent u in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken? Voelt u zich prettig in een dynamische werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar u!

Heeft u intersse in een carriere bij Self Reliance? Stuur dan uw sollicitatiebrief en cv naar self-reliance@sr.net t.a.v. de Human Resources Manager.

Technisch medewerker

Ten behoeve van onze afdeling Motorrijtuigenschade zijn wij op zoek naar een Technisch medewerker, die beschikt over de vereiste kennis, vaardigheden en beroepshouding. Lees meer...

 

Community

 

Formulieren

 

Contact ons

 

Algemeen

 

Reclame

 

Aanvraagformulieren

 

Melding doorgeven

 

Vacatures

 

 

 

Survam aanrijdingsformulier

 

Adresgegevens

 

Jaarverslagen

 

 

 

 

 

Contact ons

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2015 NV Self Reliance Alle rechten voorbehouden. Nadruk zonder toestemming van Self Reliance verzekeringen is verboden.

Disclaimer