pages_msr
[Home] [Producten & Diensten] [Motorrijtuigenverzekering]

Meer informatie

Motorrijtuigenverzekering Self Reliance (MSR)

Er is toch een verschil!

Deelnemen aan het verkeer betekent dat u altijd alert moet zijn, want een ongeluk zit in een klein hoekje. Toch kan het voorkomen dat u of een medeweggebruiker de veroorzaker is van een ongeluk. Dit kan (hoge) financiėle kosten voor bijvoorbeeld het herstellen van de schade met zich meebrengen. Met de MSR, komt Self Reliance u op een degelijke manier tegemoet en geven wij een dekking aan zowel de veroorzaker alsook de benadeelde.

Wat houdt deze verzekering in?

 • Een hogere standaard WA-dekking voor motorfietsen, personenauto“s, bussen en vrachtwagens van SRD 40.000 i.p.v. de standaard dekking van SRD 30.000,-. Hierdoor wordt de kans kleiner dat u als veroorzaker uit eigen zak moet betalen.
   
 • Extra Medisch noodzakelijk(e) luchttransport of ambulancekosten tot SRD 3.000,-.
   
 • Dekking van schade aan een vier- of meerwielig motorrijtuig ten gevolge van botsing met wild of loslopende dieren en bij brand en/of ontploffing ten gevolge van een aanrijding tot maximaal SRD 3.000,-.
   
 • Dekking bij het te water geraken van een vier- of meerwielig motorrijtuig ten gevolge van een aanrijding tot maximaal SRD 1.500,-.
   
 • Een hogere standaard WA-dekking voor bromfietsen van SRD 11.000,- i.p.v. de standaard dekking van SRD 9.000,-.

 

Aanvullende dekkingen
Naast de MSR, biedt Self Reliance de mogelijkheid u aanvullend te verzekeren met:

Uw vragen en/of opmerkingen kunt u e-mailen naar motorrijtuigenacceptatie@self-reliance.sr Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen via de centrale telefoonnummers 472582/474182/474446 op toestel 236, 237, 249 en 308.

Self Reliance informeert u over wijzigingen en veranderingen

Overige informatie

Belangrijk!!!!
Lees altijd de polisvoorwaarden van de verzekering die u afsluit goed door. Daarin staan belangrijke gegevens over o.a. de dekking en standaard uitsluitingen.

Wilt u een suggestie, compliment en/of aanbeveling doorgeven? Bent u niet tevreden? Meld het ons via het meldingenformulier of bel naar de afdeling.  

Eenvoudige acceptatieprocedure: Eenvoudig af te sluiten door het invullen van een motorrijtuigen
aanvraagformulier

Hogere standaard WA-dekking

Aantrekkelijke kortingen

Scherpe premie

Autoppech hulpdienst

Beloning bij schadevrij rijden

Aantrekkelijke betalingsvoorwaarden

Formulieren

Aanvraagformulieren

Survam aanrijdingsformulier

 

Contact ons

Melding doorgeven

Adresgegevens

Contact ons

Algemeen

Vacatures

Jaarverslagen

Reclame

Copyright © 2018 NV Self Reliance Alle rechten voorbehouden. Nadruk zonder toestemming van Self Reliance verzekeringen is verboden.

Disclaimer