pages_msr

Aanvullende dekkingen MSR

Casco

Een cascoverzekering dekt schade aan het eigen motorrijtuig, ook als die door eigen schuld ontstaan is. Verder dekt deze verzekering schade als gevolg van botsing, omslaan, van de weg of te water geraken, brand, blikseminslag, diefstal of enig ander 'van buiten komend onheil'. De premie voor de cascoverzekering is afhankelijk van de waarde en het bouwjaar van het motorrijtuig.

Mini Casco

Deze rubriek dekt schade aan het verzekerde motorrijtuig als gevolg van een aanrijding op de openbare weg, waarbij verzekerde als veroorzakende partij is aangemerkt.

Sleepkosten naar een reparatieinrichting zijn gedekt, indien na een aanrijding niet verder met het motorrijtuig gereden kan worden.

Deze verzekering is van toepassing op voertuigen in de categorieŽn P1 tot en met P4 en V1 en V2.

Nu met dekkingen van SRD 8.000 en SRD 10.000 
Voertuigen tussen 7 en 16 jaar komen in aanmerking voor de mini-casco verzekering.

Ongevallenverzekering voor inzittenden

Ongevallenverzekering voor inzittenden keert een vast bedrag uit bij overlijden (Rubriek A) of blijvende invaliditeit (Rubriek B) van de inzittenden van de auto. Deze uitkering is niet gerelateerd aan de werkelijke schade en is tevens onafhankelijk van de schuldvraag van het ongeval.

De hoogte van de uitkering bij blijvende invaliditeit hangt af van de mate van invaliditeit.

De verzekerde bedragen zijn SRD 10.000,- bij overlijden en SRD 20.000,- bij blijvende invaliditeit.

De nettopremie bedraagt SRD 20,- per jaar.

Rechtsbijstandverzekering Motorrijtuigen

Via de “Rechtsbijstandverzekering Motorrijtuigen” wordt u het mogelijk gemaakt om bij een juridisch geschil met de andere partij en/of partijen als gevolg van een aanrijding, van rechtshulp te voorzien.

De brutopremie bedraagt SRD 20,- per jaar.

Formulieren

Aanvraagformulieren

Survam aanrijdingsformulier

 

Contact ons

Melding doorgeven

Adresgegevens

Contact ons

Algemeen

Vacatures

Jaarverslagen

Reclame

Copyright © 2018 NV Self Reliance Alle rechten voorbehouden. Nadruk zonder toestemming van Self Reliance verzekeringen is verboden.

Disclaimer