[Home] [Producten & Diensten] [PTS]

Meer informatie

Particuliere Tandheelkundige dekking Self Reliance

Een goed gebit, een kostbaar bezit. Op een jonge leeftijd leren we al dat een goede mondhygiëne en -verzorging zeer belangrijk is. Daarnaast is een mooi en stralend gebit ons visitekaartje. Voor degenen die slechts een tandheelkundige dekking wensen af te sluiten, biedt Self Reliance u de Particuliere Tandheelkundige dekking Self Reliance (PTS).

Wat houdt deze verzekering in?
Deze verzekering dekt kosten die verband houden met de tandheelkundige behandelingen conform de dekking.

PTS, voor een stralend en gezond gebit

Uw vragen en/of opmerkingen kunt u e-mailen naar pzsacceptatie@self-reliance.sr of pzsclaims@self-reliance.sr. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen via de centrale telefoonnummers 472582/474182/474446 op toestel 228.

Self Reliance informeert u over wijzigingen en veranderingen
Tijdens de looptijd van de verzekering kunnen er wijzigingen optreden in o.a. de dekking, de premie, de verlenging van uw verzekering, etc. U kunt erop rekenen dat wij u op de hoogte houden van veranderingen die voor u belangrijk zijn.

Overige informatie

Belangrijk!!!!
Lees altijd de polisvoorwaarden van de verzekering die u afsluit goed door. Daarin staan belangrijke gegevens over o.a. de dekking en standaard uitsluitingen.

Wilt u een suggestie, compliment en/of aanbeveling doorgeven? Bent u niet tevreden? Meld het ons via het meldingenformulier of bel naar de afdeling.  

Eenvoudige acceptatieprocedure: Eenvoudig af te sluiten door het invullen van een aanvraagformulier.

Premie slechts USD75,- per jaar

Betaling per halfjaar is mogelijk

Sanering is niet vereist

Ruime keuze uit ons tandartsencollectief

Formulieren

Aanvraagformulieren

Survam aanrijdingsformulier

 

Contact ons

Melding doorgeven

Adresgegevens

Contact ons

Algemeen

Vacatures

Jaarverslagen

Reclame

Copyright © 2018 NV Self Reliance Alle rechten voorbehouden. Nadruk zonder toestemming van Self Reliance verzekeringen is verboden.

Disclaimer