[Home] [Producten & Diensten] [PZS]

Meer informatie

Particuliere Ziektekostenverzekering Self Reliance

Op 9 september 2014 is de Wet Nationale Basiszorgverzekering goedgekeurd en afgekondigd. De inwerkingtreding van deze Wet is vastgesteld op 9 oktober 2014.
Deze wet verplicht alle ingezetenen in Suriname zich tenminste te verzekeren voor het bij Wet vastgestelde basiszorgpakket.

Wat betekent deze verandering voor u?
Indien u nog niet verzekerd bent, betekent het dat u niet aan de wet voldoet en zo snel mogelijk een verzekering dient af te sluiten. Self Reliance biedt u keuze uit 3 zorgpakketten t.w.:

PZS Basis
Met de PZS Basis heeft elke particulier resp. ingezetene in Suriname een dekking die tennminste voldoet aan de Wet Nationale Basiszorgverzekering. Deze verzekering is voor particulieren die een nieuwe medische- en paramedische dekking wensen. De PZS Basis hanteert ruimere dekkingen dan het bij Wet vastgestelde basispakket, waaronder de Self Reliance geneesmiddelen klapper.

In de Self Reliance geneesmiddelen klapper zijn er meer geneesmiddelen opgenomen dan de Nationale Geneesmiddelen Klapper.

PZS Comfort
Met de PZS Comfort heeft u een zeer ruime en comfortabele dekking. PZS Comfort is ideaal voor personen, bedrijven en collectiviteiten die uitgebreide geneeskundige voorzieningen hebben of wensen.

PZS X-Comfort
Deze verzekering wordt speciaal op maat samengesteld voor collectiviteiten, waaronder bedrijven, op basis van o.a. arbeidsovereenkomsten. De PZS X-Comfort biedt uitkomst voor afwijkende regelingen en is ideaal voor collectiviteiten die meer wensen dan de PZS Comfort biedt. Bedrijven en collectiviteiten kunnen in aanmerking komen voor andere gratis dekkingen.

Bedrijven en andere collectiviteiten
Voor collectiviteiten waaronder bedrijven die vanwege een arbeidsovereenkomst meer wensen dan PZS Comfort, bestaat de mogelijkheid om de PZS Comfort op maat te ontwikkelen naar PZS X-Comfort. PZS X-Comfort is een zeer ruim en flexibel zorgproduct en afgestemd op uw specifieke behoeften.

Kortingen en andere voordelen
Voor alle PZS producten kunt u in aanmerking komen voor diverse kortingen!!! Aanvullende verzekeringen w.o. tandheelkundige pakketten is ook mogelijk.

PZS, de verzekering voor elk budget.

Uw vragen en/of opmerkingen kunt u e-mailen naar pzsacceptatie@self-reliance.sr of pzsclaims@self-reliance.sr. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen via de centrale telefoonnummers 472582/474182/474446 op toestel 280, 328, 346.

Self Reliance informeert u over wijzigingen en veranderingen
Tijdens de looptijd van de verzekering kunnen er wijzigingen optreden in o.a. de dekking, de premie, de verlenging van uw verzekering, etc. U kunt erop rekenen dat wij u op de hoogte houden van veranderingen die voor u belangrijk zijn.

Overige informatie

Belangrijk!!!!
Lees altijd de polisvoorwaarden van de verzekering die u afsluit, goed door. Daarin staan belangrijke gegevens over de premie, dekking en eventuele uitsluitingen van de dekking voor die specifieke verzekering.

Wilt u een suggestie, compliment en/of aanbeveling doorgeven? Bent u niet tevreden? Meld het ons via het meldingenformulier of bel naar de afdeling.

Eenvoudige acceptatieprocedure: Eenvoudig af te sluiten door het invullen van een aanvraagformulier

Vrijheid bij het kiezen van uw dienstverlener: U bepaalt zelf bij welke specialist, ziekenhuis en/of apotheek u zorg wilt genieten

Geen medische keuring vooraf

Uitgebreidere dekking

Aantrekkelijke kortingen w.o. gezinskortingen, collectiviteitskortingen of een extra bedrijven korting en betalingskortingen

Formulieren

Aanvraagformulieren

Survam aanrijdingsformulier

 

Contact ons

Melding doorgeven

Adresgegevens

Contact ons

Algemeen

Vacatures

Jaarverslagen

Reclame

Copyright © 2018 NV Self Reliance Alle rechten voorbehouden. Nadruk zonder toestemming van Self Reliance verzekeringen is verboden.

Disclaimer