SRlogo
pages_sor
[Home] [Producten & Diensten] [Ongevallenverzekering] [Surinaamse Ongevallen Regeling]

Meer informatie

Surinaamse Ongevallen Regeling

Uw personeel op weg naar het werk of van het werk naar huis? Of tijdens werkuren een zogeheten bedrijfsongeval?

De S.O.R. valt onder de sociale verzekeringen die bij wet verplicht zijn gesteld voor ieder bedrijf dat werknemers in dienst heeft en dekt ten gevolge van het bedrijfsongeval: de medische kosten, een vergoeding aan de werknemer bij tijdelijke of blijvende invaliditeit. Een vergoeding aan de nabestaanden bij overlijden van de werknemer verband houdend met het ongeval.

Uw vragen en/of opmerkingen kunt u e-mailen naar ongevallen@self-reliance.sr. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen via de centrale telefoonnummers 472582/474182/474446 op toestel 264 of 265.

Self Reliance informeert u over wijzigingen en veranderingen
Tijdens de looptijd van de verzekering kunnen er wijzigingen optreden in o.a. de dekking, de premie, de verlenging van uw verzekering, etc. U kunt erop rekenen dat wij u op de hoogte houden van veranderingen die voor u belangrijk zijn.

Overige informatie

Belangrijk!!!!
Lees altijd de polisvoorwaarden van de verzekering die u afsluit goed door. Daarin staan belangrijke gegevens over o.a. de dekking en standaard uitsluitingen.

Wilt u een suggestie, compliment en/of aanbeveling doorgeven? Bent u niet tevreden? Meld het ons via het meldingenformulier of bel naar de afdeling.  

Formulieren

Aanvraagformulieren

Survam aanrijdingsformulier

 

Contact ons

Melding doorgeven

Adresgegevens

Contact ons

Algemeen

Vacatures

Jaarverslagen

Reclame

Copyright © 2018 NV Self Reliance Alle rechten voorbehouden. Nadruk zonder toestemming van Self Reliance verzekeringen is verboden.

Disclaimer