pages_vacature1
[Home] [Over Self Reliance] [Vacatures]

Vacatures

Meer informatie

Self Reliance is een Surinaamse verzekeringsmaatschappij en behoort tot ťťn van de snelst groeiende financiŽle instellingen in Suriname, met een sterke internationale oriŽntatie en een stevige lokale marktpositie. Onze medewerkers vormen een weerspiegeling van onze samenleving. Mensen met diverse nationaliteiten, opleidingsniveau’s en sociaalculturele achtergronden. Hierdoor kunnen we onze dienstverlening en producten beter afstemmen op onze klanten.

Werken bij Self Reliance betekent nog beter worden in wat u doet. Wij werken graag met gedreven mensen die beschikken over een goede dosis humor en de juiste team spirit. Uw ambities vertalen wij in opleiding- en trainingsmogelijkheden. Daarnaast bieden wij een aantrekkelijk salaris en goede secundaire voorzieningen.

Bent u in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken? Voelt u zich prettig in een dynamische werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar u!

Heeft u intersse in een carriere bij Self Reliance? Stuur dan uw sollicitatiebrief en cv naar self-reliance@sr.net t.a.v. de Human Resources Manager.

Technisch medewerker

Ten behoeve van onze afdeling Motorrijtuigenschade zijn wij op zoek naar een Technisch medewerker, die beschikt over de vereiste kennis, vaardigheden en beroepshouding. Lees meer...

Formulieren

Aanvraagformulieren

Survam aanrijdingsformulier

 

Contact ons

Melding doorgeven

Adresgegevens

Contact ons

Algemeen

Vacatures

Jaarverslagen

Reclame

Copyright © 2018 NV Self Reliance Alle rechten voorbehouden. Nadruk zonder toestemming van Self Reliance verzekeringen is verboden.

Disclaimer